Дебют

Написано: 19 липня 2010 р. автор Unknown Мітки:
2


Давно була ідея завести власний блог, але все ніяк руки не доходили. Власне раніше всі мої інтернет-думки виливались на сторінки різних форумів, а повелось все звичайно з локального форуму в ті часи, коли інтернет був штукою дорогою і, головне, лімітованою, а "безлімітний" форум був неначе спасіння, де можна було сидіти днями і ночами, "вчитись і тренуватись", потихеньку заглядаючи на "зовнішні" форуми.
Не скажу, що я був аквтивним форумчанином, але писав не так вже й мало і по ділу. Зараз інколи перечитую ті повідомлення, немало сміюсь і згадую "як все починалось".

Напевно такий сенс є і в створенні цього блогу. Але з тією відмінністю, що наврядчи ці записи (якшо вони будуть) будуть комусь цікаві (шо напевно протирічить поняттю блогерства). Це радше для себе. Хоча хто його зна...
Ще однією причиною створення блогу назвав би те, шо за останні кілька років мені реально набридли (от за такі слова обожнюю укр.мову) всі ці форуми. Хоча не виключаю і того варіанту, шо просто напросто рівень юзерів упав прямо пропорційно до підвищення доступності інтернету, доступ до якого тепер може собі дозволити навіть школота, шо особливо дратує. Нецікаво стало. Теж саме стосується і різного роду чатів. Пам'ятаю свого часу міг цілу ніч про щось з кимось переписуватись, а зараз напевно легше якусь дисертацію написати, аніж знайти цікавого співбесідника. Рівень середньостатистичного інтернеткористувача за останні років 5 впав неймовірно. Хоча можливо це і не так і мені все це здається, але спостереження говорять навпаки.
Блог особисто для мене - це шось нове. А нове і необізнане завжди манить і його завжди хочеться спробувати. Тим більше, шо пару місяців тому в університеті одна із лабораторних робіт стосувалась створення блогів. Але як завжди буває - лабораторна зробилась, а практичних навичок ніяких. Тому треба виправлятись ;-).
Сам навіть не знаю яка тематика буде тут. Напевно всього потрохи з перевагою в сторону спорту взагалі і футболу зокрема, так як це теми, в яких я напевне найкраще обізнаний. Хоча не буду загадувати наперед. Подивимось.

2 відгуків:

  1. GY пишет:

    Дебют гарний Сергію, повністю поділяю твою думку про рівень юзерів і причини цього та від цього нікуди не зникниш. Взагалі респект друже.

  1. Unknown пишет:

    Дякую, Петре :-) всьо для вас)))